середу, 10 серпня 2016 р.

Очищення організму. Детокс-програма. Клітковина.


     Вже тільки лінивий не писав про здоровий та активний спосіб житт, правильне харчування і очищення організму. Але ніде правди діти: без цих складових по-справжньому красивою не будеш...і ніяка косметика не допоможе. Коли організм зашлакований, він отруюється продуктами власної життєдіяльності, і уся неприглядна картина цього процесу вимальовується де? Правильно - на обличчі, і не тільки. Прищі, лущення, нездоровий колір шкіри, набряки, целюліт...Жах! Страшний сон! Що робити? Звичайно змінювати режим харчування, збільшувати фізичну активність, пити багато чистої води і таке інше...Проте я не дієтолог і про це писати не буду. Хочу розповісти про продукт, який можна використовувати як "швидку допомогу" для виведення із організму шкідливих речовин. Це Детокс-клітковина для очищення організму серії ЗДОРОВО від ТМ "Джерелія". В асортименті є декілька різних видів клітковини, які я із задоволенням вживала, але новинка, про яку ми зараз ведемо мову, це принципово нова формула з максимальною ефективністю. Підходить для "новачків", тому що є найніжнішою по своїй дії серед аналогів. Отже, що робить клітковина? Виступає сорбентом, який забирає на себе усі шкідливі речовини, які накопичилися у кишківнику, і виводить їх з організму. Основою даної клітковини є яблучний порошок, завдяки якому продукт має колір, смак та аромат сушених яблук(...ну знаєте, таких, з яких варять узвар). Крім того у складі є порошок з кореня кульбаби, насіння льону, плодів насіння та фенхелю.
     Детокс-клітковина для очищення організму "5 вітамінів" є продуктом з підвищеним вмістом поживних речовин та пектину. Підбір компонентів поєднує принципи традиційних концепцій східної медицини та досягнень сучасної науки. Певна кількість пектину та дрібнодисперсної клітковини діє як сорбент: адсорбує та виводить з організму токсини, радіонукліди, важкі метали, жовчні кислоти. Біологічно активні речовини лікарських рослин покращують обмін речовин, функції печінки і травлення, моторику кишечника, мають спазмолітичну, вітамінну, загальнозміцнювальну і протизапальну дію, зменшують метеоризм. Слизові речовини захищають оболонку кишечника. Дієтична добавка зменшує інтоксикацію організму, сприяє корекції ваги, оптимізує лікування хронічних спастичних колітів та шкірних алергічних захворювань; відновлює енергетичні характеристики організму.
Містить: вітаміни (А, В1, В2, С), мінерали (калій, кальцій, магній, залізо, марганець, мідь, цинк, селен), клітковину, яблучний пектин, інші біологічно активні речовини (рослинні волокна, тритерпенові сполуки, стерини: холін, каротиноїди, гіркоти, ефірні олії, жирні кислоти: олеїнова, лінолева, пальмітинова; слизі, органічні кислоти).
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, жінки в період лактації, діти до 14 років.
Вживати по 1 чайній ложці 2 рази на день між прийомами їжі, запиваючи водою або кефіром. Мені подобається вживати клітковину на ніч, розчинивши у склянці кефіру або йогурту. Це називається еубіотична вечеря, яка чудово нормалізує мікрофлору кишківника, оскільки клітковина є хорошим поживним середовищем для корисних бактерій, які містяться у кисломолочних продуктах.
Отже, як ви розумієте, без такого продукту нам, красуням, ніяк не обійтися. А якщо все ж таки взяти себе в руки і таки почати вести здоровий спосіб життя, то разом з продукцією ЗДОРОВО ми будемо і виглядати і почуватися здорово.
Усім бажаю міцного здоров'я!
Купити продукцію Джерелія зі знижкою 25% http://jerelia.com/?ref=2201129
Дізнатись більше http://www.perepelitsa.jerelia.com

Немає коментарів:

Дописати коментар